to the English version

Creierul dumneavoastră are nevoie de informare corectă. Numai aşa vă puteţi apăra de lucrurile nocive pe care le cumpăraţi şi cărora vă expuneţi, aproape, voluntar. Nimeni nu te-a informat că emiţătoarele sunt periculoase? Tu nu ştiai asta? Ei bine, sunt extrem de periculoase şi, uneori, tu îţi ţii unul în funcţiune, lângă creier.

 

<<capitol anterior; derulați caruselul cu imagini pentru acces la articol. capitolul următor;>>

 

Lanţul de comunicaţii

 

Toată lumea comunică? De vorbit, vorbesc toţi. De auzit, aud toţi. Dar, oare, toţi cunosc puterea şi menirea comunicării? Comunicarea are loc numai între două entităţi, oameni sau aparate, care sunt acordate. În traducere liberă, vorbesc aceeaşi limbă. Acordarea vorbirii la nivelul de cunoştinţe al interlocutorului este arta şi adevărata menire a comunicării. Adică, fiecăruia, trebuie să-i vorbeşti pe înţelesul său. Dacă nu o vei face vei avea un nesfârşit monolog. Adică, în limbaj popular: VORBEŞTI SINGUR.

 

A te face înţeles şi ascultat ţine de mai mulţi factori. Cu ce-i captezi atenţia interlocutorului? Numai cu ceva ce-l interesează. Bun,..., dar dacă acel lucru, care sigur îl interesează pentru că este însăşi existenţa lui în joc, îi depăşeşte cu mult nivelul lui de cunoştiinţe, ce faci? Ei, la această întrebare încerc să-mi dau răspuns de vre-o trei ani încoace. Este greu să străpungi un strat gros de incultură tehnică. Şi nu este vina interlocutorului că nu este instruit în acest domeniu. Ci, pur şi simplu, dascălii lui l-au lăsat dezarmat în faţa nemernicilor.

 

Toate bune şi frumoase, dar de ce, individul se joacă, cu ceva periculos pentru el? Unde-i instinctul său de conservare? De ce nu vede adevărul? Aceasta se întâmplă deoarece, acei nemernici care i-au vândut jucăria periculoasă, i-au arătat numai avantaje când au prezentat obiectul. Părţile periculoase le-au omis în mod voit. Nu ţi-a spus nimeni că, lângă telefonul celular, celulele tale, entităţi vii, vor reacţiona la microundele nocive, iar această reacţie de apărare poartă un nume generic de cancer ? Dacă nu ţi-a spus nimeni asta până acum, ai face bine să citeşti în acest Website. Dacă te crezi mai puternic decât microundele, şi imun la acţiunea lor, nu-mi rămâne decât să te compătimesc şi să te asigur de toată compasiunea mea. Condoleanţe familiei, pentru că nu se pune problema dacă ci când te vor îngenunchia. Noi nu suntem construiţi să rezistăm la acţiunea nocivă a microundelor.

 

<< Înapoi la bază la lista de articole

 

Dacă doreşti clarificări sau ai nevoie de informaţii suplimentare...Contactează-ne...

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)
 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter