to the English version

Cine sunt eu? - misiunea şi viziunea mea. În mine, veţi avea un ajutor şi un sfătuitor de nădejde în orice veţi întreprinde în aceste domenii ascunse marii majorităţi a oamenilor.

 

Misiunea mea. Un rezumat de CURICULUM VITAE

 

Sunt inginer electrotehnist, absolvent al unei facultăţi de elită din cadrul Institutului Politehnic Cluj Napoca, România, promoţia 1987. Facultatea absolvită, electrotehnica, secţia electrotehnică, mi-a deschis larg orizontul. Pe lângă facultate am deja, treizeci de ani de experienţă în domeniul electrotehnic şi domeniile conexe: automatizări industriale, calculatoare, electronică, mecanică şi instalaţii. Bine înţeles că performanţă poţi face într-o singură direcţie, dar mult hulita poli calificare, de care fug toţi specialiştii actuali, m-a ajutat să supravieţuiesc şi chiar să fac performanţă în anumite domenii. Nu este cazul să înşir acum toate realizările mele. Pot să vă spun că CV-ul meu este, de cele mai multe ori, respins pentru simplu fapt că sunt hiper calificat. Foarte mulţi nu cred că există aşa ceva. Este problema lor. Există, iar faptul că tu respingi competenţa, te descalifică pe tine, nu pe mine.

Având dificultăţi în a mă angaja, la nivelul meu de competenţă, am luat, cum se zice, taurul de coarne, şi m-am făcut independent. Adică, am o amărâtă de firmuliţă prin care îmi câştig traiul şi fac, cam tot ce pot, în domeniul industrial.

Pentru a vedea că nu vorbesc doar, aveţi ataşată copia după diploma mea de absolvire. Este o copie inutilizabilă, fiind şterse elementele de siguranţă. În plus, diploma îţi deschide numai uşa. Dacă te descurci mai departe nu mai depinde de diplomă ci de persoană.

Acestea sunt postate aici pentru ca dumneavoastră să înţelegeţi că am argumente şi că pot să vorbesc cu tărie şi foarte mare determinare despre ceea ce este în interiorul acestui Website. Dacă doriţi mai multe sau cumva doriţi să mă angajaţi în anumite proiecte, contactaţi-mă şi vă voi trimite CV-ul meu complet în format PDF.

Deci, care este scopul acestui Website?

 

Am fost şi eu cuprins, după 1989, de febra şi avântul dat de impresia libertăţii proaspăt câştigate. Am crezut că voi putea mişca munţii şi că nimic nu mai stă în faţa mea, nici un obstacol, nici un baraj. Privind lucrurile retrospectiv, recunosc, ca mulţi alţii din ţara aceasta, am fost naiv. Securitatea, proaspăt cameleonizată în alte servicii şi diseminată în aproape toată societatea românească, aproape că m-a îngenunchiat şi, rând pe rând mi-au tăiat aproape toate sursele de venit. A trebuit să mă descurc. Am început să lucrez acasă, ca mulţi alţii dintre românii mei. Nu mă plâng, nu-mi merge rău, dar nici nu mă pot lăuda că nu mai pot de bine. Supravieţuiesc.

Am evitat multă vreme să dau piept cu nemernici securişti. Dar, în acest moment m-au pus la zid. Am doar două variante: ori mă asasinează ei pentru că dezvălui adevărul şi scot ceaţa de pe o dezinformare mondială, ori mă termină ei în câţiva ani, fără să lase urme, cu cea mai sigură metodă pentru a face crima perfectă, adică mă iradiază constant, suficient de slab ca să pară o moarte naturală, dar sigur şi constant. Deci, pus în faţa alegerii dintre două rele, am ales să spun adevărul, TOT ADEVĂRUL, despre cum este decimată populaţia întregii lumi, constant şi sigur. Un lucru este cert. Eu nu voi mai tăcea, iar cei care mă vor urma, vor supravieţui, alături de mine, sau vom muri pentru viaţa urmaşilor noştri.

Ce trebuie voi să înţelegeţi? Tot ce este aici este demonstrat sau este deducţie logică şi legică din ceva ce a fost demonstrat de alţii înaintea mea. Atenţie! Nu sunt doar simple ipoteze. Totul este demonstrat prin relaţie directă de cauzalitate. Cauza este întotdeauna înaintea efectului. Îndepărtarea cauzei va duce implicit la dispariţia efectului. Nu mai "trataţi efecte". Este absolut inutil. Cauza va produce în continuare efecte. Deci, singura cale de rezolvare a unei probleme de sănătate este îndepărtarea cauzei. "Tratarea " efectului este similară cu ascunderea mizeriei sub preş. Aceasta nu este vindecare. Aceasta este cosmetizare. Eu prefer să mă însănătoşesc, chiar dacă arăt... nu prea frumos. Voi ce preferaţi?

Celor care vor înţelege, cele expuse în acest Website, le spun, cu mâna pe inimă, că vor putea să se apere împotriva acestei poluări masive cu microunde, îi voi ajuta. Celor care nu vor înţelege, sau celor care nu pot să înţeleagă, sau, mai rău, celor care nu vor să înţeleagă, le spun doar atât: Dumnezeu şi-a făcut treaba. La naştere ţi-a dat cel mai de preţ cadou pe care l-ai putut primi vreodată. Ţi-a dat creier. Acum, degeaba te rogi, Dumnezeu este ocupat cu alții, care se nasc acum. Un alt dar ca ăsta nu mai primeşti. Foloseşte-l, dacă nu-ţi foloseşti creierul, îl superi pe Dumnezeu.

Sau, mai din topor, așa cum știu să spună numai inginerii, adevărul, dur și gol, goluț: de proşti nu-mi este milă.

 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter