Această pagină este rezervată acelora care au ascultat de sfaturile mele și au început să se protejeze prin singura metodă posibilă în aceste momente.

 
Doar puțini scapă din minciuna mondială. toți vă vor spune că ei au singura și cea mai bună metodă de protecție. Eu vă spun altceva. Aceasta este unica metodă ce protajează omul de radiațiile multiple și din surse necunoscute.

În această pagină veți găsi link-ul direct către persoanele care mi-au urmat sfaturile și s-au protejat împotriva efectelor poluării electromagnetice. Ei vor să ajute și alți oameni să vadă adevărul. Dar, se lovesc de ignoranța tehnică a multor binevoitori blocați în dogme și minciuni.

 

Toți avem dreptul să avem opinii. Un inginer nu are acest drept. El lucrează cu demonstrații. Din păcate foarte mulți oameni nu mai au încredere, unii nici măcar în umbra lor. În această pagină voi pune link-uri către persoanele care au aplicat sfaturile mele de inginer. Nu am să pun nici un fel de mărturie aici. Eu nu coafez relitatea.Singurele informații vor fi legate de numele persoanei, miniatura fotografiei și adresa contului lor de facebook. Nu mă întrebați pe mine. Întrebați-i pe ei, dacă și, în ce mod le-a folosit informația primită de la mine.

Cea mai grea muncă este cu prostul fudul. Deși nu este așa, el este convins că are dreptate. Eu nu mă voi mai bate cu proștii, nu mai am timpul fizic să reclădesc încrederea oamenilor în adevăr. Sunt foarte mulți aceia care vă ascund adevărul. V-au învățat cu minciuna și nu vă lasă să ieșiți din minciună. Dar, oare, voi vreți să ieșiți din minciună?

Să fiți sănătoși că Terra geme sub greutatea proștilor. Și, am dovezi în sensul celor afirmate. Un inginer trebuie să demonstreze absolut tot din ceea ce afirmă!?

 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter