to the English version

ÎNAINTE DE A FACE ORICE ALTCEVA, CITIȚI CELE CE URMEAZĂ CU FOARTE MARE ATENŢIE.

 

<<capitol anterior; capitolul următor;>>

 

Aici, în această pagină, se poate citi sau puteți să descărcați 45% din cartea electronică, în mod gratuit. Adică de la început până la sfârșitul capitolului 4. Această carte este disponibilă numai în format electronic. Cartea electronică este de vânzare și o puteți procura direct de la mine făcând o solicitare la adresa de email. Prețul acesta nu cuprinde nici o taxă sau comision și este în valoare de 11,00 EUR. Informaţia din această carte vă poate salva viaţa. Nu ignoraţi acest aspect. Credeţi că sunteţi imun? Acesta este doar biletul către redobândirea sănătăţii. Lucrurile sunt mult mai complicate şi pentru a vă putea apăra trebuie să fiţi instruiţi în acest domeniu specific. Dar, vă sfătuiesc să începeţi cu primul pas. Să vă informaţi.

Cartea electronică poate fi descărcată direct prin click pe butonul de cumpărare. După ce ați efectuat plata veți fi direcționați în pagina de descărcare. Acolo există un buton care se activează în momentul în care plata este confirmată. Dacă aveți probleme de orice fel vă rugăm să ne contactați. Adică, dacă ați fost direcționați în acea pagină și nu s-a activat butonul de descărcare, vă rugăm să ne contactați prin email și să ne comunicați codul tranzacție. În cel mai scurt timp posibil vă vom expedia fișierul PDF la adresa de Email. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cartea este tipărită oficial prin website-ul Smashwords "Baloane de săpun" şi are pentru varianta în limba română: ISBN: 9781311537225 , respectiv "Bubbles!?" şi pentru varianta în limba engleză: ISBN: 9781310537011 . Varianta în limba română o puteţi cumpăra aici, fără nici un fel de taxe sau comisioane.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Cumpără cartea prin PayPal Descarcă 45% din carte Cumpără cartea prin Revolut Revolut

 

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații sau plata cărţii cei care nu ştiţi să folosiţi plata electronică sau nu aveţi această facilitate activată, COD IBAN: RO40 BRDE 250S V094 0604 2500 (lei), RO13 BRDE 250S V507 7029 2500 (EUR) titular: Gascu Calin Mircea, La specificaţia plăţii puneţi în paranteză adresa de email, apoi scrieţi comentariul dorit. poza de pe chitanţă o trimiteţi la emailul din sectiunea contact, specificând adresa de email unde trebuie trimis fişierul pdf cu cartea completă. La obiectul plăţii sau descriere scrieţi "carte/adresa_de_Email_a_dumneavoastră")
 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter