to the English version

Asemenea poluare, la acest nivel, nu aţi mai întâlnit. Poluarea electromagnetică trebuie înţeleasă. Nimeni nu se poate apăra de efectele ei dacă nu este pregătit. Nici unul din simţurile normale nu evidenţiază această mizerie.

<<capitol anterior; derulați caruselul cu imagini pentru acces la articol. capitolul următor;>>

 

Poluarea electromagnetică - paşi către protecţia corectă

 

Omul are cinci simţuri. Cu aceste simţuri se integrează în natură şi face transfer de informaţie cu elementele naturale. Simţurile normale au evoluat pe baza elementelor naturale care existau în universul apropiat fiinţei umane la niveluri nepericuloase. Simţurile umane, cele cinci, sunt următoarele: văzul, auzul, gustul, mirosul şi pipăitul. Toate aceste simţuri au dezvoltat organe specializate în detectarea acestor elemente informaţionale. Toate aceste simţuri au domeniul lor, limitat, de detecţie. Dar, ce te faci când limitele acestor domenii sunt depăşite? Pentru aceasta, Natura, sau Dumnezeu, ne-a dat creier cu care ne apărăm de primejdiile ascunse acestor simţuri. Creierul ne-a ajutat să creăm aparate care prelungesc limitele simţurilor noastre. El ne-a ajutat să înţelegem natura ascunsă şi să creăm dispozitive pentru a pune în evidenţă ceea ce nu distingem cu simţurile normale.

 

Radiaţia electromagnetică din domeniul microundelor nu este prezentă în spectrul natural de radiaţie care ajunge la nivelul solului pe Terra. Aceasta se datorează celor două centuri de radiaţii, denumite centuri Van Allen. Ele se formează datorită prezenţei câmpului magnetic al Pământului care captează energia vântului solar şi blochează propagarea undelor de anumite frecvenţe. Deci, absenţa anumitor frecvenţe din spectrul electromagnetic a permis ieşirea vieţii din apa mări. Apa de mare, apa în general, nu permite propagarea undelor electromagnetice. Viaţa era protejată în mările şi oceanenele Pâmântului de această proprietate benefică a apei. În absenţa acestor frecvenţe, organismele ieşite din mare, nu au dezvoltat mecanisme de apărare pentru aceste frecvenţe care nu există în spectrul respectiv. Evoluţia animalelor în afara măriilor şi oceanelor a avut loc în milioane de ani. Dacă cineva este naiv să creadă că omenirea se va adapta la poluarea cu microunde în două trei generaţii, le spun, cu convingere, că nu se va întâmpla acest lucru aşa de repede.

 

<< Înapoi la bază la lista de articole

 

Dacă doreşti clarificări sau ai nevoie de informaţii suplimentare...Contactează-ne...

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)
 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter