Una dintre cele mai bune protecţii, cu un spectru de protecţie extrem de larg şi cu o eficienţă foarte ridicată este Cuşca Faraday-Davy. Unele persoane au mari probleme la cap. Acest dispozitiv nu este o cuşcă pentru oameni ci un dispozitiv electrotehnic extrem de deştept, care vă poate salva viaţa. Mie mi-a salvat-o începând cu 14 Mai 2014. De atunci eu dorm, când sunt acasă, în această cuşcă şi mă simt foarte bine.

 

Cuşca Faraday-Davy. - PROTECŢIE PASIVĂ

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Doi titani ai ştiinţei au contribuit cu ideile lor la această minune de protecţie. Humphry Davy (17 Decembrie 1778 - 29 Mai 1829) şi Michael Faraday (22 Septembrie 1791 - 25 August 1867).

 
 

Cuşca Faraday sau Ecranul (Scutul) Faraday (Cuşca Faraday-Davy după cum o denumesc eu)

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)