to the English version

Oamenii au început să se joace cu jucăriile lui Dumnezeu. Focul, energia, este unealta divină. Când vă jucaţi cu focul, de ce vă miraţi că focul arde? Această întrebare este pusă intenţionat în modul acesta. Unde este focul? Focul este în mâna fiecărui individ purtător de telefon celular. Focul este emiţătorul din telefonul celular. Arde.

 

<<capitol anterior; derulați caruselul cu imagini pentru acces la articol. capitolul următor;>>

 

Boala de radiație

 

În primul rând, vă rog să lăsați de o parte tot ceea ce alții încearcă să vă bage în cap. Sunteți aici pentru că nimeni nu a găsit o explicație bolii dumneavoastră. Sunteți aici pentru că ați căutat peste tot și nimic nu vă ajută. Degeaba vă rugați la Dumnezeu să vă facă sănătoși. Dumnezeu și-a făcut deja treaba. Dumnezeu v-a dat creier să-l folosiți. Dumnezeu nu vă dorește proști. Sunt în schimb niște nemernici care se joacă cu mintea voastră. De aceea nu găsiți un leac pentru dumneavoastră. Când veți începe să gândiți cu propriul cap, poate veți avea șansa, să fiți și sănătoși.

Am să vă dau o veste proastă și una bună. Vestea proastă este că ceea ce vă face să suferiți este mult mai grav decât vă puteți închipui. Vestea bună este că nu sunteți bolnavi. Poate părea foarte nebunesc acest fapt dar vă spun cu toată seriozitatea. Nu sunteți bolnavi. Par nebun? Prima dată vă spun că este mult mai grav și acum vă spun că nu sunteți bolnavi. Pare paradoxal nu?..., ei bine, nu este nimic spectaculos sau fantastic aici. Nu sunteți bolnavi. Sunteți arși. Da, sunteți arși de vii, iar arsura nu este boală și sigur este mai gravă decât o boală. În cazul arsurii, corpul are o singură variantă. Înlocuirea țesutului ars cu țesut nou. Aceasta dacă i se dă timpul necesar să ne repare.

Energia care ne arde are surse multiple și este prezentă în univers de foarte multă vreme. Unii susțin că întreg universul nostru este creat din aceste radiații electromagnetice sub diferite forme. Nu vom discuta, aici, acestea. Există foarte mulți fizicieni care să dovedească asta. Nu este treaba noastră. Noi trebuie să înțelegem, însă, că aceste radiații interacționează cu noi și cu celulele corpului nostru. Această interacțiune este invizibilă și, uneori, nesesizabilă la nivelul macroscopic. În schimb, celulele noastre sunt direct împlicate în lupta cu radiația și dezvoltă forme curioase de reacție. Aceste forme sunt normale pentru un om care gândeşte fizic. Pentru doctorii, cărora nu le-a plăcut niciodată să învețe matematică sau fizică, aceste forme sunt prezentate ca o boală.

<< Înapoi la bază la lista de articole

 

„Eu am avut de înainte această boală...”

„Eu nici nu am telefon celular...”

Dacă doreşti clarificări sau ai nevoie de informaţii suplimentare...Contactează-ne...

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)