to the English version

Când ceva nu merge cum trebuie, când lucrurile nu sunt întocmai cum ni le închipuim noi, atunci trebuie să căutăm mai adânc. Mecanismul de producere a unei boli ne ajută la înțelegerea acesteia. După ce am înțeles-o, boala este foarte ușor de vindecat.

 

Boala de radiaţie - mecanism de producere.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Toată lumea, mai nou, este într-o luptă continuă cu simptomele. Dar simptomele sunt efectele unei boli. Nu ele trebuie înlăturate. Cauza rămâne activă și va produce noi și noi efecte, adică simptome.

 

Ce înseamnă mecanism de producere a unei boli?

Cum se produce această boală?

Aici este, într-adevăr, o mare problemă cu această boală. Identificarea surselor perturbatoare.

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)