to the English version

Procesul de diagnosticarea a oricărei boli este un element important în vindecarea acesteia. Diagnosticarea bolii de radiație, însă, este un proces foarte dificil. De ce? Pentru că boala de radiație face parte integrantă din evoluția noastră.

 

Boala de radiaţie - diagnosticara corectă duce la vindecarea bolnavului

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Deși este o vindecare extrem de lentă, boala de radiație se vindecă. În ultimii patru ani am ajuns la convingerea fermă că nu există boli incurabile.

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)