to the English version

Foarte multe sperieturi sunt în această lume. Frica de moarte aduce profituri uriașe șarlatanilor. În sfârșit, am găsit o boală care poate fi atât comună și banală, dar poate fi letală, în anumite condiții. Aceasta m-a adus pe un alt nivel de conștiință. Eu nu mă mai tem de nimic. Toate celelalte lucruri devin nesemnificative, când stai la taifas cu moartea. Eu am stat.

 

Boala de radiaţie - cură, vindecare sau mai bine zis , adaptare la condițiile de mediu.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Oamenii care cunosc adevărurile sunt extrem de periculoși pentru mincinoși. Eu sunt unul dintre aceia care nu va mai sta în genunchi niciodată.

 

Ce legătură are aceasta cu vindecarea bolii de radiație?

Cura bolii de radiație cunoscută și sub denumirea populară de "arsură la rece".

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur.