to the English version

Numai cei care au păţit sau au experienţe vaste pot da sfaturi. Eu, personal, am experienţa trecerii pe lângă moarte. Data 14 mai 2014, este data iluminării mele. Eram pe lista morţii. Am scăpat. Dacă vrei să scapi şi tu, nu trebuie să mă asculţi pe mine. Gândeşte cu capul tău, în folosul tău. Acest lucru nu te răneşte.

 

Sfaturi pentru utilizarea, în condiţii de siguranţă, a emiţătoarelor din jurul tău.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Sunt foarte mulţi aceia care se cred imuni şi că ei nu pot fi afectaţi de energia din domeniul microundelor. Totuşi, scriu aici câteva sfaturi pentru utilizarea transmiţătoarelor în condiţii de relativă siguranţă.

 

Cum să te protejezi de expunerea la microundele produse de aparatura electronică?

Reguli generale:

 

Reguli pentru zonele de locuit populate:

 
În zonele populate trebuie să luăm mai multe măsuri de siguranţă. Aici ne atacă dispozitivele vecinilor precum şi dispozitivele noastre. Dacă dispozitivele noastre pot fi controlate şi este suficient să urmăm cele mai de sus, cele ale vecinilor sunt mai greu sau chiar imposibil de controlat.
 

Reguli pentru zonele de locuit izolate:

 
În zonele izolate se întâmplă un alt fenomen. Datorită distanţei mari între transmiţătoare, emiţătorul din mâna omului, telefonul celular, emite intensităţi mari de radiaţie pentru a putea ajunge la releul de retransmisie aflat undeva la 5 km. Aici, în zone izolate, dispozitivele proprii crează premisele contaminărilor grave cu radiaţi. Socul energetic este foarte mare pentru celulele umane. Se vor dezvolta tumori grave şi mari.
 

Reguli pentru protejarea împotriva radiaţiilor UV, X şi Gamma ce provin de la Soare.

 
 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)