to the English version

Una dintre îngrijorările multor oameni de pe această planetă este să nu facă o "boală" numită CANCER. Este, într-adevăr, o sperietură mare. Eu am trecut de două ori prin această sperietură. Nevasta mea a făcut, în urma Cernobâlului, cancer la tiroidă, Are tiroida extirpată. Eu, era să merg pe aceeaşi urmă, cu un cancer sever de piele. Însă, eu nu am căzut în această capcană, în această dezinformare mondială.

 

Cancerul nu este boală - este o reacţie de apărare la factorii nocivi din mediul apropiat celulelor.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Cancerul este o simplă problemă de transfer termic.

 

Ce este cancerul?

Cancerul este o reacţie de apărare, a celulelor vii, împotriva unor factori nocivi de intensitate mică, dar care acţionează timp îndelungat.

Cine sunt factorii nocivi?

De ce medicii nu văd aceste lucruri?

De ce am dreptate?

Gândiţi. Acest lucru nu vă răneşte în nici un fel.

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)