to the English version

De foarte multă vreme mă lupt să aduc în atenția oamenilor un fenomen de limită. Ce este un fenomen de limită și de ce este așa de greu de priceput? Seamănă, cumva, cu limita fizică a unui obiect, dar cu mult mai complexă trebuie să fie abordarea. Pentru cei care cunosc puțină matematică, seamănă cu conceptul de limită din Analiza Matematică ce se predă în clasele superioare la liceele din România.

 

Lanţul de comunicaţii fără fir - Fenomenul de limită

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

Doar raționamentul și deducția logică ne pot ajuta să pricepem dinamica unui fenomen de limită.

 

Vă rog să urmăriți cu atenție filmul următor. El arată cum un fenomen, pe care individul nu-l percepe, ca fiind un pericol, un fenomen ce se desfășoară lent, comparat cu un fenomen ce se desfășoară rapid, cum acest fenomen cu desfășurare lentă poate deveni o capcană mortală, pentru acel individ aflat într-un eveniment de creștere a energiei din jurul său. Mecanismul său de termoreglare va încerca să-l țină în parametrii funcționali, vitali, câtă vreme va putea compensa surplusul energetic primit. În momentul în care această energie primită în plus, depășește mecanismul de termoreglare, apare efectul de fierbere al celulelor, iar organismul moare.

 


De ce este periculos acest fenomen de transfer termic de limită?


  • Te joci cu focul? De ce te miri că focul arde?

  •  
    Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)