to the English version

Căutăm dovezi. Acest lucru este un obicei bun. Dar, când vedem dovezile, suntem în stare să le înţelegem? Sau ne sunt oprite, în mod perfid, căile normale de înţelegere?

< >

săgețile sunt pentru navigarea între paginile cu dovezile video.

 

Această animaţie este făcută din imaginile culese, de mine personal, din website-ul Institutului Regal de Meteorologie al Olandei (KNMI) care, în colaborare cu Agenţia Spaţială Europeană (ESA), ne pun la dispoziţie istoricul hărţilor globale cu expunerea terestră la radiaţiile ultraviolete.

 
 • 1. Există o perioadă cu anomalii puternice, generatoare de gripă, în emisfera sudică, înspre Antarctica cuprinsă între mijlocul lui septembrie şi mijlocul lui decembrie, în fiecare an. Aceste anomalii sunt de o suprafaţă considerabilă, mai mari ca o ţară mică cum este România, şi nu contează că sunt depărtate. Ele, odată intrate în sistemul atmosferic, datorită efectului de seră vor acţiona pe toată planeta;
 • 2. Radiaţia UV este contrar celor ştiute de noi, informaţii de extrem de multă vreme ocultate, ascunse, este mult mai puternică IARNA şi se diminuează primăvara, vara şi toamna. Totul se datorează excursiei anuale a Terrei în jurul Soarelui şi faptul că orbita nu este aliniată cu ecuatorul solar avem aceste fluctuaţii masive anuale;
 • 3. Copacii nu ies din vegetaţie şi-şi pierd frunzele datorită frigului ci datorită radiaţiei UV. Câtă vreme radiaţiile ultraviolete sunt puternice, deşi este cald, copacii, pomii, nu vor înverzi, iar unii afectaţi prea tare, nu vor mai înverzi niciodată, vor muri;
 • 4. Animalele nu hibernează. Ele se adăpostesc de radiaţii. Totodată năpârlirea animalelor cu blană este datorată uzurii UV a blănii, care este protecţie electromagnetică. De aia ciobanii nu fac insolaţie şi nici oile nu vor face gripă. În schimb, alte animale şi păsările vor face. Porcul nu prea are păr, vaca are păr scurt, iar penele nu apără de radiaţie dacă păsările stau pe loc. De unde avem şi GRIPA AVIARĂ, PESTA PORCINĂ şi BOALA VACII NEBUNE şi nimic la oi. De asemenea o importanţă deosebită în a avea su nu boli este şi masa animalului. Cu cât acesta este mai mic, cu atăt este mai vulnerabil la radiaţie. Masa mică se încălzeşte mai uşor decât masa mare şi,... cantitatea de energie drenată din zona expusă este direct proporţională cu volumul de sânge transportat prin corp. Acum aveţi o explicaţie de ce bătăile inimii nu au acelaşi ritm la animalele mici ca la cele mari, masive. Sângele trebuie să şi răcească zonele expuse la radiaţie. Ne având volum mare de sânge inima trebuie să bată cu mai mare frecvenţă, astfel viteza sângelui este crescută la animalele mici şi acesta, asemeni lichidului de răcire dintr-un motor, ajută celulele să nu se coacă de vii. ;
 • 5. Există concentrări de radiaţie, mai ales în zona munţilor înalţi. Anzii şi masivul Himalaia sunt concentratori de raddiaţie. Un fel de paratrăznet natural. Însă radiaţia de pe munţi se descarcă înspre zona estică a acestora. În estul anzilor este deşertul Atacama. În estul masivului Himalaia este China şi acolo este zona de descărcare în mijlocul ţării. Wuhan este lângă Himalaya. Wuhanul, însă are şi o particularitate geografică. Zona este plină de lacuri, oglinda acestora reflectănd radiaţiile. Astfel oamenii sunt prinşi în radiaţia UV, naturală şi radiaţia 5G din telefonia mobilă. Asemenea acestora sunt şi oamenii din zona litorală şi aceia care lucrează pe vapoare fie că ei sunt civili sau militari. Suprafaţa apei reflectă între 20% şi 40% din radiaţia solară.
 • 6. Deşerturile de pe Terra nu sunt cauzate de lipsa apei ci de prezenţa, foarte pronunţată, a radiaţiei UV. Acestea ucid plantele tinere care nu se pot apăra împotriva radiaţiei. Ele sunt arse. Probabil că şi omul are ceva de spus prin defrişarea masivă a unor zone pentru că în zona Amazonului este o pădure ecuatorială ce-şi menţine microclimatul.
 • 7. Nu există nici un CORONA, sau altfel de virus, care să fie CAUZĂ a bolilor pe Terra. Nu a existat niciodată. Toate bolile, inclusiv fracturile, sunt determinate de acţiunea energiei asupra corpului. Concentrarea EXPUNERII duce la reacţii de apărare de tip canceros, celulele se umplu de apă pentru ca să se apere de surplusul energetic. Actuala criză mondială este o operaţiune de acoperire a gunoiului creat cu comunicaţiile digitale. Este o încercare disperată a ocultei mondiale de a menţine sistemul de ignoranţă şi obscurantism pe care, eu îl numesc, SCLAVIE INFORMAŢIONALĂ. Operaţiunea se face printr-o DEZINFORMARE agresivă şi ordinară. Cu alte cuvinte, mint de îngheaţă apele, iar oaia, adică noi, stă şi rumegă tot gunoiul informaţional ce i se serveşte.
 • << înapoi la selectie la lista de articole

   
  Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)