to the English version

Vă plângeți că nu aveți aparate de măsură pentru radiații? Iată cum ouăle reacționează la poluarea cu microunde. Albușul este în două straturi cu caracteristici diferite.

< >

săgețile sunt pentru navigarea între paginile cu dovezile video.

 

Derulând caruselul de mai jos, veți parcurge setul de fotografii cu ouăle cumpărate de nevasta mea din magazinul Kaufland Baia Mare, 430031, str. George Coșbuc, nr.38, puțin înaintea datei 03.07.2018. Observați separarea pronunțată a albușului, stratificarea lui? Aceasta este datorată expunerii la microunde, iar acei 2-3 mm de albuș, este diferit ca culoare și consistență față de masa interioară a albușului. Acest volum exterior de albuș este prefiert în poluarea electromagnetică externă. La aruncarea ouălelor în tigaie acel strat se împrăștie și formează zona joasă a ceea ce vedeți dumneavoastră în tigaia din poze. Celălalt strat de albuș este mult mai vâscos și apare mai înalt la coacerea ouălelor.

În cazul ouălelor fierte acel strat prefiert de la exterior se fierbe primul. Separarea apare clară între cele două straturi,iar la desfacere apare acea exfoliere interesantă. Folosirea fotografiilor, fără acordul meu, în scris, este interzisă.

 
 

<< înapoi la selecţie to the list of items

 
 

Vă rog să priviți aceste aspecte cu foarte mare responsabilitate. Scopul meu nu este provocarea de panică alimentară și doresc doar să unesc factorii implicați în producția și comerțul ouălelor împotriva inamicului comun. ATENȚIE! Ouălele nu sunt periculoase pentru consumul uman, dar OUĂLELE SUNT ALTERATE! Nu mai corespund din punct de vedere al aspectului și al condițiilor fizice ale oului care se poate comercializa. Vă rog să nu vă jucați cu focul. Focul arde!


 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)