to the English version

O colecție de texte care, deși foarte cuprinzătoare, are o mare problemă, nu este atractivă, spune adevărul prea brutal și prea tehnic. Degeaba există informație, cu tonele, de volume și număr imens de pagini, și această carte, are o grămadă de pagini, dacă nu este citită și, mai ales înțeleasă, este inutilă. Atâta vreme cât informația nu va zgândări creierul, câtă vremea ea nu aprinde scânteia înțelegerii în capul destinatarului, este un efort inutil, devine un obiect de palmares, încă un prost care se preocupă de sănătatea mea, veți spune. Problema nu este că nu ar exista documentație. Problema este că nu există canalul coerent de transmitere a informației. Există emițător, dar receptoarele nu sunt acordate cu emițătorul informației.

săgețile triple sunt pentru navigarea între documente.

<<< >>>

 

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

<< înapoi la selectie la lista de articole

Poluarea masivă cu microunde nu ar fi fost posibilă fără dezinformare. Ele merg mână în mână. Când dezinformarea cade, și va cădea în scurtă vreme, să vedeți ce de nervoși vom avea pe planetă.

Cartea nu este un obiect de decor.

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)