to the English version

Fenomenele sunt ciudate, în lumea reală, nu în cea imaginară. Eu nu scriu despre fenomenele naturale cunoscute. Scriu despre fenomene naturale invizibile, necunoscute multor oameni, dar ele sunt reale și... foarte naturale. Expunerea unei fotografii clasice o cunoaște foarte multă lume, cel puțin, la nivelul de principiu. Expunerea la radiații urmează exact acel tipic al expunerii substanțelor organice fotosensibile, la lumină. Timpul de expunere și intensitatea luminoasă stabilesc gradul de gri al fotografiei. Acel grad de expunere poate fi obținut cu o intensitate mare timp extrem de scurt, sau cu o intensitate mică, dar un timp foarte lung. Expunerea la bomba atomică este violentă și foarte scurtă, pe unii i-a vaporizat chiar. Expunerea la microundele emise de un telefon celular, este a fel de periculoasă, dacă stau mult timp expus.

săgețile triple sunt pentru navigarea între documente.

<<< >>>

 

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

<< înapoi la selectie la lista de articole

În boala de radiație, timpul și obiceiurile individului sunt extrem de importante.

Semnalul emis de un telefon celular la un metru de acesta, permite o expunere de 30 minute în 24 ore (și nu într-o singură repriză)

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)