to the English version

Sistemul sanitar mondial este un pericol pentru sănătate. Munca unui doctor este, în primul rând, o muncă de investigație. Doctorul, medicul, este un detectiv aflat în slujba sănătății. Un detectiv care nu judecă poate favoriza scăparea infractorului sau, și mai grav, pedepsirea unui nevinovat. Medicina de astăzi este o medicină care nu mai elimină cauza bolii. Medicina de astăzi tratează simptomele, efectele.

 

Pericolul medicinei simptomatice este, doar acela, că veți fi veșnic bolnavi.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Cauza bolii nu este eliminată. Boala nu este vindecată.

 

"Noli turbare circulos meos!"(Nu-mi strica cercurile) A fost propoziția care i-a adus, conform legendei sau istoriei, moartea lui Arhimede, celebrul matematician și fizician al antichității.

Trezirea din minciună, a fost, și este, foarte dureroasă.

Ei bine, energia utilizată haotic și fără discernământ, este un factor determinant în apariția reacțiilor de tip canceros la nivelul celulelor animale, iar, energia este invizibilă și nedetectabilă cu simțurile naturale. Energia se poate măsura, doar. De aceea medicii sunt dezarmați. Informațiile și conceptele lor, se termină aici. De aici începe domeniul fizicienilor și al inginerilor.

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)