to the English version

Una dintre legendele urbane moderne este sistemul imunitar. Toți ne-am obișnuit să rumegăm la nesfărșit această mare farsă. Sistemul imunitar nu există. Toţi veţi sări ca arşi. Mai domol cu mobila pe scări. Haideți să lăsăm la o parte istericalele și să reîncepem să gândim calm și logic.

 

Sistemul imunitar este o construcție teoretică pentru a explica un fenomen real, reacția imunitară.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

Sistemul imunitar este o construcţie teoretică. Nu credeți? Bine... Arătați-mi-l. Nu puteţi? Ştiţi de ce? Pentru că... nu există.

 

Deci adio „sistem imunitar”. Bine ai venit „reacţie imunitară”

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)