to the English version

zile până la începutul perioadei periculoase, zile până la apogeu, zile până la sfârșitul calvarului.

 
Mesaj apocaliptic? Nu, doar constatare astronomică și deducție logică. Nu sunt prezicător. Sunt un om obișnuit cu numerele și un fin observator al naturii, nimic altceva.
"Autoritățile", așa zisele autorități, ei fiind doar niște păpuși în fața ocultei mondiale, dar, în spatele lor, sunt oameni extrem de deștepți și de malefici. Nu știu exact ce urmăresc acești adevărați conducători. Sper din tot sufletul ca eu să mă înșel. Nu prea am obiceiul să scriu sau să vorbesc fără dovezi solide, reale, palpabile, demonstrabile și repetabile. După Ultimele estimări ale acestor specialiști, m-au ajutat să-mi rafinez deducțiile și să măresc precizia lor. Înițial am avut o eroare de +/-41 zile. Ei bine, am redus-o la +/-7 zile, datorită, nu numai evenimentelor politice, ci și celor simțite cu propriul corp. Eu și "bolnavii" de cancer, în stadiile "terminale", simțim radiația electromagnetică. Eu sunt mai norocos ca ei. Eu nu mai sunt în pericolul de a muri. Ei nu au acest noroc. Sunt victime ale minciunii mondiale.
Încă o dată, sper din tot sufletul ca eu să mă înșel. Ca totul să fie doar un vis urât. Aș prefera să mă credeți un alt "nebun" care încearcă să vă sperie, decât să se întâmple această catastrofă. Citiți cu atenție cele ce urmează și judecați cu propriul dumneavoastră creier. S-ar putea să ajute. S-ar putea să-mi mulțumiți, după.
 

Iubesc matematica. întotdeauna mi-a plăcut ordinea firească a lucrurilor și niciodată nu am să mă despart de logica și claritatea matematică a vieții . Dincolo de fantastic și straniu, există un suport logic, concret și coerent. Acesta ar trebui să predomine modelele de gândire planetare. Însă nu este așa. Gândirea medicală este o gândire simptomatică ce extrage omul, corpul său, din contextul spațiului intra și extracelular, din mediul ambiant determinat, într-o măsură covârșitoare, de către o stea. Acea stea, Soarele, ne-a dat viață și tot ea ne omoară.

 

Gripa spaniolă, un efect. Atunci, ce a determinat apariția între 50 și 100 milioane morți pe întreaga planetă?

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

"Lucrurile cărora le opui rezistență vor persista." Carl Jung. La fel este și cu adevărul. Oricât încerci să-l ascunzi, la un moment dat, se prăbușește peste tine.

 

Statistica evoluției gripei spaniole.

Considerente de astronomie și energie.