to the English version
 

Iubesc matematica. întotdeauna mi-a plăcut ordinea firească a lucrurilor și niciodată nu am să mă despart de logica și claritatea matematică a vieții . Dincolo de fantastic și straniu, există un suport logic, concret și coerent. Acesta ar trebui să predomine modelele de gândire planetare. Însă, nu este așa. Gândirea medicală este o gândire simptomatică ce extrage omul, corpul său, din contextul spațiului intra și extracelular, din mediul ambiant determinat, într-o măsură covârșitoare, de către o stea. Acea stea, Soarele, ne-a dat viață și tot ea ne omoară.

 

Gripa spaniolă, un efect. Atunci, ce a determinat apariția între 50 și 100 milioane morți pe întreaga planetă?

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

"Lucrurile cărora le opui rezistență vor persista." Carl Jung. La fel este și cu adevărul. Oricât încerci să-l ascunzi, la un moment dat, se prăbușește peste tine.

 

Statistica evoluției gripei spaniole.

Considerente de astronomie și energie.

O confirmare a celor afirmate de mine este graficul activității solare, a numărului petelor solare

Ce este o pată solară?
Și... să facem un pic de fizică teoretică și/sau practică, după puțină istorie?

Mare atenție că gripa spaniolă nu este singurul eveniment medical tragic de pe planetă. Atenție la tifosul din zona europeană și cea sovietică.

Soluția și sfaturi pentru supraviețuire.

Măsuri care ar putea să contracareze efectele bombardamentului solar.

  • Monitorizarea strictă a activității solare. Studierea imediată a corelațiilor dintre activitatea solară, înregistrată până acum și reflectării ei în evenimentele istorice importante de pe Terra, războaie, crize, epidemii.
  • Refacerea, în regim de urgență, a capabilităților de protecție antinucleară, utile în cazul acestui bombardament natural și îmbunătățirea protecției electromagnetice ale acestora. Betonul nu oferă protecție electromagnetică adecvată. Trebuie refăcut stratul protector astfel încât să atenueze suficient aceste radiații astfel încât corpul să nu fie supus stresului electromagnetic care să-l aducă în condiția de șoc cardio vascular.
  • Identificarea și amenajarea de alte adăposturi naturale sau artificiale existente deja. Acestea sunt: peșterile, salinele, minele, clădirile mari cu parcări subterane și cu pereți groși de beton, pivnițele adânci de sub clădiri și rezervoare metalice cu pereții groși și multe alte asemenea construcții.
  • Informarea rapidă și corectă a populației, mai ales că în acele adăposturi emițătoarele vor reprezenta un pericol imens și vor fi practic inutile, transmisia fiindu-le îngreunată de pereții adăpostului.

Mesaj pentru specialiștii în telecomunicații și transport energetic. Știu că voi pricepeți ceea ce transmit eu aici. Ajutați oamenii să supraviețuiască. Nu-i mințiți și voi. Nu mai au pe altcineva să-i îndrume. ATENȚIE! VA FI RĂU DE TOT! și nu prea avem timp la dispoziție. Este vorba despre supraviețuirea ca specie. NU ESTE GLUMĂ. Puteți citi și alte persoane care pricepeți fenomenele. Cei care nu, mergeți la specialiști să vă explice. VREAU CÂT MAI MULT FEEDBACK. Chiar dacă mă înjurați. Vreau să știu cum stăm.

Mare atenție în iunie că veți avea căderi masive de linii. În anii 1986-1987, cei care vă aduceți aminte, se zvonea că a fost împușcat ministrul economiei, probabil un zvon, dar sigur vă aduceți aminte de faptul că a căzut o bună parte din rețeaua ARDEAL NORD-VEST, vreo șase ore a ținut pana. (Eu eram, atunci, student, la Cluj Napoca, știu că era spre sfârșit de iarnă, februarie - martie, nu-mi aduc aminte axact, și că au înghețat cuptoarele în câteva combinate metalurgice. Fapt care face foarte probabilă împușcarea idiotului.) Cred că ar trebui să dați extrem de multă atenție Soarelui. Face prostii, anul ăsta... şi nu se va liniştii până în 2024.

Iată echivalența acelor date din 1918. Ele se pot repeta după nouă cicluri solare complete cu aceeași alură pentru că vorbim despre fenomene astronomice.

Am să completez cu ultima corecţie pentru desfălurarea evenimentelor (data corecţiei 27.06.2020)

Ca o concluzie.