to the English version

Iubesc matematica. întotdeauna mi-a plăcut ordinea firească a lucrurilor și niciodată nu am să mă despart de logica și claritatea matematică a vieții . Dincolo de fantastic și straniu, există un suport logic, concret și coerent. Acesta ar trebui să predomine modelele de gândire planetare. Însă nu este așa. Gândirea medicală este o gândire simptomatică ce extrage omul, corpul său, din contextul spațiului intra și extracelular, din mediul ambiant determinat, într-o măsură covârșitoare, de către o stea. Acea stea, Soarele, ne-a dat viață și tot ea ne omoară.

 

Gripa spaniolă, un efect. Atunci, ce a determinat apariția între 50 și 100 milioane morți pe întreaga planetă?

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

"Lucrurile cărora le opui rezistență vor persista." Carl Jung. La fel este și cu adevărul. Oricât încerci să-l ascunzi, la un moment dat, se prăbușește peste tine.

 

Statistica evoluției gripei spaniole.

Considerente de astronomie și energie.

Soluția și sfaturi pentru supraviețuire.

Măsuri care ar putea să contracareze efectele bombardamentului solar.

 • Monitorizarea strictă a activității solare. Studierea imediată a corelațiilor dintre activitatea solară, înregistrată până acum și reflectării ei în evenimentele istorice importante de pe Terra, războaie, crize, epidemii.
 • Refacerea, în regim de urgență, a capabilităților de protecție antinucleară, utile în cazul acestui bombardament natural și îmbunătățirea protecției electromagnetice ale acestora. Betonul nu oferă protecție electromagnetică adecvată. Trebuie refăcut stratul protector astfel încât să atenueze suficient aceste radiații astfel încât corpul să nu fie supus stresului electromagnetic care să-l aducă în condiția de șoc cardio vascular.
 • Identificarea și amenajarea de alte adăposturi naturale sau artificiale existente deja. Acestea sunt: peșterile, salinele, minele, clădirile mari cu parcări subterane și cu pereți groși de beton, pivnițele adânci de sub clădiri și rezervoare metalice cu pereții groși și multe alte asemenea construcții.
 • Informarea rapidă și corectă a populației, mai ales că în acele adăposturi emițătoarele vor reprezenta un pericol imens și vor fi practic inutile, transmisia fiindu-le îngreunată de pereții adăpostului.
 • Mesaj pentru specialiștii în telecomunicații și transport energetic. Știu că voi pricepeți ceea ce transmit eu aici. Ajutați oamenii să supraviețuiască. Nu-i mințiți și voi. Nu mai au pe altcineva să-i îndrume. ATENȚIE! VA FI RĂU DE TOT! și nu prea avem timp la dispoziție. Este vorba despre supraviețuirea ca specie. NU ESTE GLUMĂ. Puteți citi și alte persoane care pricepeți fenomenele. Cei care nu, mergeți la specialiști să vă explice. VREAU CÂT MAI MULT FEEDBACK. Chiar dacă mă înjurați. Vreau să știu cum stăm.

  Mare atenție în iunie că veți avea căderi masive de linii. În 1986, cei care vă aduceți aminte, se zvonea că a fost împușcat ministrul economiei, probabil un zvon, dar sigur vă aduceți aminte de faptul că a căzut o bună parte din rețeaua ARDEAL NORD-VEST, vreo șase ore a ținut pana. (Eu eram, atunci, student, la Cluj Napoca, știu că era spre sfârșit de iarnă, februarie - martie, nu-mi aduc aminte axact, și că au înghețat cuptoarele în câteva combinate metalurgice. Fapt care face foarte probabilă împușcarea idiotului.) Ei bine, data respectivă se află în tabelul meu, tabelul de mai sus. Cred că ar trebui să dați extrem de multă atenție Soarelui. Face prostii, anul ăsta.

   
  Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO78BRDE250SV25660542500)