to the English version

Protecţia cu magneţi direcţionaţi, după cum îi spune numele, atenuează undele electromagnetice şi variaţiile de câmp magnetic percepute la nivelul celulelor corpului. De asemenea protejează ţesuturile de acţiunea proprie a magnetismului pastilei magnetice asupra sângelui.

 

Magneţii direcţionaţi - PROTECŢIE ACTIVĂ

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Magneţii permanenţi sunt obiecte care posedă energie magnetică statică. Ei, în timp nu-şi modifică parametri, din această cauză li se spune magneţi permanenţi

 
 

Soluţia a fost găsită!? - Scurt istoric

Magneţii direcţionaţi cu o singură placă deflectoare.
Instrucţiuni de montare.
Numărul de ansambluri recomandate pentru diferite zone ale corpului.
Preţ şi instrucţiuni pentru comenzi
 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)