to the English version

Adevărul șocant, pus prea de multă vreme sub preș, va ieși la iveală și ne va copleși cu ororile și duritatea realității. Gândiți pozitiv? Cum puteți gândi pozitiv când avem pe planetă asemenea orori. Acei oameni trăiesc printre noi. Ei sunt dovada vie că viața luptă să existe. Ei nu sunt blestemați. De ce nu facem ceva să eliminăm cauza pentru care ei sunt așa. Să nu mai fie și alții. Se poate, numai să vrem.

 

Educația tehnologică poate elimina malformațiile și o parte din infirmitățile de la naștere.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 
Gândirea simptomatică este cel mai mare păcat al omenirii. Tratarea efectelor lasă cauza lor activă, iar aceasta va produce efecte încontinuu.

 

Adevărul nu va mai întârzia mult să ne apară în față. Dar, noi vom fi în stare să-l privim? Vom avea capacitatea să trecem peste orgolii, peste dezinformare, peste iluziile confortabile și să vedem adevărul gol goluț? Sau vom continua să ascundem gunoiul sub preș în speranța deșartă că așa ceva nu ni se poate întâmpla nouă.

 

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)