to the English version

Omul este un animal interesant. Curios și tenace, pas cu pas, a cucerit domenii nebănuite ale cunoașterii. Drumul său, accelerat în ultima parte, către o societate informatică, evoluată, are un cost uriaș, biologicul nu mai ține pasul cu tehnologia. Carnea omului se prăjește, exact la fel, ca orice altă carne.

 

Obiceiuri proaste de utilizare a unor transmițătoare.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Malformațiile au o cauză reală, sunt generate din afara corpului de factori nocivi care sunt incompatibili cu celulele, cu viața.

Care este perioada in care apar malformațiile?

Dar malformațiile au fost și înainte?

Dumnezeu să vă ajute cu gândul cel bun. Habar nu aveți în ce pericol imens sunteți. Noi să fim sănătoși că țara, lumea geme sub greutatea proștilor.

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)