to the English version

Foarte multă vreme am evitat să mă leg de acest subiect. De ce? Simplu ca bună ziua. Consideram că nu este treaba mea şi eu, nu mă prea bag acolo unde nu stăpânesc noţiunile. Nici acum nu aş fi comentat nimic, dacă nu aş fi dat peste un articol american, cu câteva poze suficient de sugestive. Nişte bebeluşi cu pielea umplută cu bube, exact ca pe pielea mea de adult, iar eu nu am luat un vaccin de cel puţin 37 ani.

 

Vaccinurile sunt periculoase?

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Deci, nişte lucruri nu se potrivesc în această isterie a vaccinurilor.

 

Și totuși, nu iese fum fără foc.

Cum se petrec lucrurile în corpul micuților?

Sper că nu trebuie să vă dovedesc cum funcționează fotografia clasică. Au fost zeci de generații care au făcut poze. Abia acum la final, ne-am cam prostit toți și am uitat că există fenomene de expunere, de revelare și de fixare. Dumnezeu să vă ajute, dragi copii, să nu mai aveți mame tâmpite de celular. Deci, cine urlă împotriva vaccinurilor, nu urlă degeaba. Vaccinul nu produce acele reacții pe corpul copiilor și chiar moartea lor. El este, doar factorul declanșator, CATALIZATORUL.
.
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)