to the English version

Boala de radiație este foarte predictibilă dacă îi știi mecanismul de producere. Elementul esențial este timpul. În această pagină se arată o imagine sugestivă. Aici sunt întrunite două condiții ale producerii arsurii la rece. Semnalul suficient de mare, "ceasul deștept" este tot timpul în apropierea pielii și totodată stă acolo foarte mult timp.

 

Expunerea este produsul dintre mărimea energiei transmise și timpul cât aceasta acționează.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Energia este o mărime scalară. Ea nu are semn. Energia doar se cumulează la nivelul celulei. Ea niciodată nu se va scădea, ca efect.

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)