to the English version

Mediul nostru este plin de dovezi ale acțiunii microundelor asupra organismelor vii. Expunerea la microunde extrage apa din organismele vii. Apa, sub formă de vapori, iese în atmosferă și, în anumite condiții, ea se condensează formând ceață sau nori. Epoca sateliților ne aduce mai aproape de adevăr. Dar vrem să vedem adevărul? Niciodată nu mi-aș fi putut închipui la ce scară se întâmplă acest fenomen, dacă nu vedeam aceste imagini.

 

Amploarea fenomenului de extragere a apei din organismele vii capătă dimensiune planetară. Poluarea cu microunde modifică clima.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Vedeți alăturat o animație GIF din imagini preluate de un satelit geostaționar.

 

Pesta porcină africană - o invenție plină de incompetență profesională

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)