to the English version

Întotdeauna trebuie să ai o privire de ansamblu asupra sistemelor pe care le urmărești. Lucrurile se întâmplă, întotdeauna, după legități precise. Că noi nu le cunoaștem, sau nu le vedem încă, este o altă chestiune. Pe această pagină sunt afișate date statistice comparative, ele sunt dovada supremă că există o legătură foarte strânsă între energia din jurul organismelor vii și reactia de apărare numită, impropriu boală, cancer.

săgețile triple sunt pentru navigarea între documente, cele două carusele de imagini sunt identice, dar funcționează independent, pentru a putea face comparație între grafice, iar sub grafice găsiti datele primare și explicații

<<< >>>

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 
 • 1. Deși țările sunt poziționate în ordinea consumului energetic pe cap de locuitor, graficul procentelor, pare, că variază haotic. Numai pare, deoarece există o compunentă energetică ce nu este luată în calcul la statistica gradului de contaminare. Este luată numai energia artificială. O sursă imensă de energie nu este prezentă în ordonarea impactului energetic pe locuitor. Este vorba despre Soare. El asigură un aport energetic important asupra persoanelor și acesta diferă foarte mult de latitudine. Pentru a echilibra situația din punct de vedere logic, am să refac graficele, să le despart în două grupe, în funcție de latitudinea medie a țării respective. În felul acesta lucrurile vor fi mult mai clare și vizibile.
 • Aceste rezultate sunt obținute cu mijloacele modeste, pe care le am la ora actuală, dar cu foarte multă știință. Vă dați seama ce le pot face dacă am resurse financiare? Probabil de aceea nu am. Aș fi prea periculos pentru acei poluatori. Dumnezeu să ne ajute că grele și curioase vremuri trăim.

  Aici sunt datele primare. Deocamdată țin secretă sursa, spun doar că este un website pe internet.

  This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

   
  Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)
   
  Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter