to the English version

Toată lumea este foarte agitată și îngrijorată de noua tehnologie 5G. De fapt, problema este un pic mai nuanțată și infinit mai amplă și mai complicată. Este vorba despre poluarea electromagnetică în ansamblu nu numai tehnologia asta este periculoasă ci toată electronica este potențial periculoasă.

< >

săgețile sunt pentru navigarea între paginile capitolului.

 

Acest film este după un live de pe Facebook. Acolo, fără istericale și fără false probleme, cu calm spun cam totul despre realitatea electromagnetică în care trăim.

 

<<< episodul 4 episodul 2 >>>

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)