to the English version

Fiecare om care lucrează are tendința de a tezauriza și proteja informația. Toată lumea îi condamnă pe ruși acum, dar nu ei sunt de vină. Ei și-au protejat munca în fața hoților. Au îmbrăcat informația utilă într-un măr otrăvit. Acest măr otrăvit ne stă în gât și acum. Acesta deoarece aceia care fură și după aia sunt foarte mândri de furturile lor și ne aruncă în față bogăția lor de hoți mondiali, sunt americanii.

 

Când ești prost de mic, nu fura secrete stiințifice, s-ar putea să nu știi să manevrezi acele date.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Deși este de râs, această farsă a cercetătorilor ruși, manevrată de spioni americani proști, a dus la un genocid mondial, și nu este glumă.

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)