to the English version

Viața va face ceea ce știe mai bine, va trăi, va lupta cu oricine, dar nu va lupta cu ea însăși. Cine vă spune altceva să știți că nu este informat deloc sau chiar este posibil să aibă alte interese ascunse. Viața va lupta prin orice mijloace să supraviețuiască și să populeze toate mediile de pe această planetă, ce asigură existența unui set de parametri ce permit existența și întreținerea vieții.

 

Bolile autoimune sunt o mare păcăleală.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Bolile autoimune nu există. Toate așa zisele boli autoimune, sunt stadii diferite ale bolii de radiație. Sunt suferințe reale, dar cauza lor este ascunsă, invizibilă și nedetectabilă prin simțurile normale.

 

Deci, ce sunt bolile autoimune? Cine şi de ce are interesul să mintă cu neruşinare oamenii?

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)