to the English version

Bătrânețea nu vine cu flori, bătrânețea vine cu boli. Dar, oare, înțelegem bătrânețea? Înțelegem de ce îmbătrânim? Faptul că "bătrânețea nu vine cu flori" nu este, și ea, o legendă? Oare, trebuie, neapărat, să fim și bolnavi, dacă suntem bătrâni? Sau degenerarea celulelor nervoase poate fi încetinită, și chiar stopată?

 

Parkinson - o boală a bătrâneții. Dar, cunoaștem ce cauzează această boală?

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Boala Parkinson este o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol împortant în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor și instabilitate posturală.

 

Scurtă istorie a apariției corelației cauză-boală, în capul meu, pentru Boala lui Parkinson

Iată și o explicație logică, de inginer, pentru modul în care se produce boala lui Parkinson.

 
Articole despre boli asemănătoare sunt:
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)