to the English version

Suntem tributari cunoștințelor pe care le posedăm. Vedem efectele și nu înțelegem cauzalitățile. Ce determină acele efecte? Nici unul dintre medici nu-și poate închipui că întreaga știință medicală este o mizerie bună de pus pe foc. Nici unul nu-și va închipui că o cauză poate determina mai multe efecte? Cât de limitat poți să fii, domnule medic?

 

Guta este o boală a mâncătorilor de carne, a regilor și a oamenilor bogați? Medicii așa susțin. Eu mă îndoiesc foarte tare de aceasta.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Dar, care este cauza gutei?

 

Să facem puțină istorie.

 

Să vedem unde este greșeala de raționament.

 

Ce făceau bogații din istorie, lucru pe care săraci nu-l făceau.

 

Gândiţi. Acest lucru nu vă răneşte în nici un fel.

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)