to the English version

Intotdeauna, pe Pământ, au existat visători. După visători au venit oamenii practici, a venit rândul lor să pună în practică visele. Armele cu energie, armele cu laser, sunt o realitate a zilelor noastre.

 

Visele din filmele SF de acum două zeci ani, au devenit realitate.

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

Legenda lui Prometeu, acel individ care a furat focul zeilor, prinde viață, primele acte sunt deja scrise și chiar jucate.

 

Dar energia poate fi și stăpânită?

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)