to the English version

Ce caută un inginer, să se pronunțe în medicină, de ce-și bagă nasul? Ce este mielina? Mielina este un material izolator integrat în structura axonului. Nervi noștri lucrează cu curent electric. Medicii, probabil cunosc, partea de biologic, lucru ce-mi provoacă mari îndoieli, dar sunt absolut nepregătiți în domeniul electric și al interacțiunilor câmpurilor electrice cu curentul electric străbătut de axonul izolat cu mieleină. Deci, n-am ce căuta? Posibil, dar eu, totuși, mă bag peste nepregătiții cu ifose, ce au început să fie unii medici. Departe de mine să-i blamez pe toți.

săgețile triple sunt pentru navigarea între documente.

<<< >>>

 

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

<< înapoi la selectie la lista de articole

Problema cea mai mare cu acest fenomen de demielinizare este că aceasta duce la scurtcircuitarea semnalului nervos.

Robotul universal există de multe vreme. Natura a creat primul robot natural. Cea mai complexă mașină de pe planeta Pământ, este organismul uman. (Cel puțin așa ne place nouă să credem.)

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)