to the English version

Invaliditatea este o stare anormală a organismului. Cu toată compasiunea de care pot da dovadă şi fără a fi cinic, un om invalid nu este un om normal. El trebuie să suplinească acele condiţii funcţionale, de care a fost văduvit, prin forma de invaliditate pe care a dobândit-o.

 

Invaliditatea poate fi o consecință a expunerii prelungite la radiații periculoase

< >

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Invaliditatea poate fi provocată de un accident. Expunerea la poluarea cu microunde nu este accident, este incultură tehnică şi ignoranţă.

 

Cum puteți deveni invalizi din cauza radiației?

 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)