Datorită multiplelor şicanări ale securiştilor de pe Facebook şi de pe VK, probabil că aceeaşi ticăloşi se ocupă de postările noastre, am hotărât să postez direct pe serverul meu. Asta până îmi vor interzice şi acest website Oameni buni sunteţi văduviţi de informaţie şi asta într-un mod grosolan, grotesc. Am crezut că am avea alternative la informare şi m-am bazat pe VK. Am încărcat filmul pe VK, acelaşi film de 1 oră 36 minute, înregistrare a întâlnirii din 2022-07-05 care pe Facebook sa fost tăiat la 23 minute, l-a încărcat pe VK, în bune condiţii şi complet, verificat iar, în dimineaţa următoare era tot la 23 minute şi acolo. Vă este clar?

 

<<< >>>

 
Ceea ce găsiţi în acest capitol sunt înregistrări, ale discuţiilor de seară cenzurate de securiştii internetului. Sper să nu-mi atace serverul.

Discuţiile sunt libere şi se desfăşoară luni, marţi şi joi de la ora 21:00 (ora României), în bune condiţii, problemă este cu distribiurea înregistrărilor care au fost trunchiate în mod vădit pentru ca informaţiile să nu ajungă la cei interesaţi. Aici este parte din arhiva acestor întâlniri şi este limitată la întâlnirile din ultimele trei luni datorită condiţiilor de pe server. Accesaţi link-ul următor:
Discuţii de Seară.
 

Această secțiune este dedicară înregistrărilor emisiunilor discuţiilor de seară. Sunt foarte multe informaţii care deranjează oculta mondială. Contul personal de pe YouTube mi-a fost şters pentru că am postat conţinutul acestor întâlniri. Minciuna este lucitoare şi trebuie să acopere adevărurile. Noi încercăm să le arătăm lumii adevărata faţă a vieţii, aia ne simţită, pentru care majoritatea oamenilor nu sunt pregătiţi.

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)
 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter