Datoritâ multiplelor şicanâri ale securiştilor de pe Facebook şi de pe VK, probabil câ aceeaşi ticâloşi se ocupâ de postârile noastre, am hotârât sâ postez direct pe serverul meu. Asta pân⠁îmi vor interzice şi acest website Oameni buni sunteţi vâduviţi de informaţie şi asta într-un mod grosolan, grotesc. Am crezut câ am avea alternative la informare şi m-am bazat pe VK. Am încârcat filmul pe VK, acelaşi film de 1 orâ 36 minute, înregistrare a întâlnirii din 2022-07-05 care pe Facebook sa fost tâiat la 23 minute, l-a încârcat pe VK, în bune condiţii şi complet, verificat iar, în dimineaţa urmâtoare era tot la 23 minute şi acolo. Vâ este clar?

 

<<< >>>

 
Ceea ce gâsiţi în acest capitol sunt înregistrâri, ale discuţiilor de searâ cenzurate de securiştii internetului. Sper sâ nu-mi atace derverul.

Discuţiile sunt libere şi se desfâşoarâ de luni pânâ joi de la ora 21:00 (ora Bucureştiului), în bune condiţii, problemâ este cu distribiurea înregistrârilor care au fost trunchiate în mod vâdit pentru ca informaţiile sâ nu ajungâ la cei interesaţi. Aici este parte din arhiva acestor întâlniri şi este limitatâ la întâlnirile din ultimele trei luni datoritâ condiţiilor de pe server. Accesaţi link-ul urmâtor:
Discuţii de Searâ.
 

Aceastâ secţiune este dedicar⠁înregistrârilor emisiunilor discuţiilor de searâ. Sunt foarte multe informaţii care deranjeazâ oculta mondialâ. Contul personal de pe YouTube mi-a fost şters pentru câ am postat conţinutul acestor întâlniri. Minciuna este lucitoare şi trebuie sâ acopere adevârurile. Noi încercâm sâ le arâtâm lumii adevârata faţâ a vieţii, aia ne simţitâ, pentru care majoritatea oamenilor nu sunt pregâtiţi.

 
 
Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvâlui adevârurile ascunse de alţii È™i incomode pentru ticâloÈ™i, vâ rugâm sâ donaţi, atât cât consideraţi dumneavoastrâ. AceÈ™ti bani au ca destinaţie achiziţionarea de aparate de înregistrare a acestei poluâri, aparate sofisticate È™i extrem de scumpe. Aceste website este întreţinut È™i menţinut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcţiona atâta vreme cât eu respir È™i, în tot acest timp, voi publica informaţie È™tiinţificâ, doveditâ, realâ, bazatâ pe cauzalitate È™i motivaţie, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesarâ pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesarâ pentru protecţia inocenţilor prin demonstrarea câtre autoritâţi a genocidului mondial la care sunt silit sâ asist neputincios. Cu alte cuvinte, ... vorbesc singur. (Pentru donaţii COD IBAN: RO40BRDE250SV09406042500)
 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter