Această pagină este rezervată acelora care, într-un mod sau altul, ne-au contrat şi supărat pe facebook, pe mine şi pe prietenii mei. Nu am nimic să le reproşez, să fie sănătoşi, dar să cânte la altă masă. Dar noi am pus aceste conturi pe această listă neagră.

 
Nimeni nu cunoaşte adevărul, dar unii, noi, suntem în căutarea lui

Această pagină nu are nici un link exterior şi conţine Print screenuri ale paginilor de descriere a conturilor de pe care s-a interacţionat în mod defectuos cu contul meu. Doar anumite persoane vor avea acces la aceste informaţii. Aceste informaţii, fiind cu caracter public, nu necesită aprobarea persoanei, cu sau fără epoleţi, care se află întâmplător, sau nu în ele. Iar această pagină este cu caracter secret de grup. Vă rog, să nu daţi nimănui link-ul.

 

Toți avem dreptul să avem opinii. Un inginer nu are acest drept. El lucrează cu demonstrații. Din păcate foarte mulți oameni nu mai au încredere, unii nici măcar în umbra lor. În această pagină voi pune link-uri către persoanele care ori sunt încete la minte, ori sunt cu epoleţi, ori, pur şi simplu persoane dizagreabile. Eu nu coafez relitatea.Singurele informații vor fi legate de numele persoanei, print scren-ul de pe pagina cu detalii și adresa contului lor de facebook. Alte amănunte nu dau. Aceste persoane se află în lista mea, şi a prietenilor mei, de conturi blocate pe Facebook, din diferite motive.

Cea mai grea muncă este cu prostul fudul. Deși nu este așa, el este convins că are dreptate. Eu nu mă voi mai bate cu proștii, nu mai am timpul fizic să reclădesc încrederea oamenilor în adevăr. Sunt foarte mulți aceia care vă ascund adevărul. V-au învățat cu minciuna și nu vă lasă să ieșiți din minciună. Dar, oare, voi vreți să ieșiți din minciună?

Să fiți sănătoși că Terra geme sub greutatea proștilor. Și, am dovezi în sensul celor afirmate. Un inginer trebuie să demonstreze absolut tot din ceea ce afirmă!?

 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter