Din lista noastră de articole vă veţi da seama despre pericolul poluării masive cu microunde din zilele acestea.

 
Elemente de bază pentru a cunoaşte cu ce ne confruntăm:

Articole conexe despre radiaţie

 

Radiaţia este un element necunoscut pentru foarte multe persoane. deşi suntem înconjuraţi de ea de când ne naştem, foarte multă lume, considerând că o cunoaşte foarte bine, ignoră partea nocivă a radiaţiei. Radiaţia este ca focul. Energia degajată de foc este radiaţie. Deci: Te joci cu focul? Atunci de ce te mai întrebi dacă focul arde?

 
Elemente de bază pentru a cunoaşte modul prin care să ne apărăm:

Articole conexe despre cum te protejezi de radiaţie

 

Deşi periculoasă, radiaţia electromagnetică din domeniul microundelor poate fi stăpânită. Primul lucru ce trebuie să-l ştiţi, este faptul că radiaţia electromagnetică transmite o energie nocivă pentru celulele corpului dumneavoastră. Pentru a o stăpânii şi a preîntâmpina efecte nedorite asupra corpului, efecte care pot culmina cu decesul persoanei contaminate trebuie să ne protejăm. Organele, aflate lângă un emiţător din domeniul microundelor, vor suferii arsuri difuze, în toată masa lor. Aceste arsuri afectează funcţionarea organului respectiv şi, încet, încet, duce la declanşarea unei boli organice. Din păcate, aceste boli, din cauza medicilor care nu sunt instruiţi în acest domeniu de vârf, sunt atribuite unor cauze imaginare sau fanteziste şi aşa sa nasc "legende medicale". Citiţi primul articol din această suită de articole pentru a şti ordinea acţiunilor şi operaţiunilor ce trebuie să le faceţi pentru a vă apăra de acţiunea nocivă a microundelor.

 
Boli care pot fi generate şi sunt o consecinţă a expunerii prelungite la microunde:

Articole despre boli şi cum pot fi acestea induse de expunerea la microunde.

 

Omul, înainte să apară poluarea, se năştea, trăia sănătos şi murea de bătrâneţe sau de boli provocate de germeni sau paraziţi. Corect ar fi să spunem şi faptul că putea să moară răpus de fiare, de alţi oameni sau în accidente produse de el sau de stihiile naturii, dar în cele mai multe cazuri murea din cauze naturale, chiar dacă era omorât, elementul cauzator de moarte era din natura lui înconjurătoare, din mediul natural. Tehnologia, pe lângă posibilitatea adaptării la natură şi uşurării progresive a muncii omului, a adus cu sine şi foarte multe pericole ascunse. Exemplele sunt peste tot în istoria modernă. Un singur exemplu vă dau aici: Toată lumea s-a bucurat enorm de descoperirea fosforescenţei radiului, pentru ca, să se dovedească, în timp, că acel element drăguţ, este aducător de moarte.

 
Boala de radiaţie.

Articole despre boala de radiaţie, cum se identifică o persoană afectată. cum ne vindecăm?

 

Radiaţia electromagnetică a speriat întotdeauna pe oamenii întregi la cap. Cei care realizează cât de împortant este să nu fii contaminat cu radiaţii sunt foarte puţini. Fiind nesesizabilă cu simţurile normale, majoritatea oamenilor ignoră pericolul şi se expun unor radiaţii nocive, mult peste suportabilitatea celulelor vii. Aceasta duce la reacţii curioase de apărare, iar individul, împreună cu toată turma de medici, nu sunt pregătiţi să gestioneze această boală. Ea a apărut demult pe Pământ, sigur, înainte de apariţia vieţii. Oamenii au început să conştientizeze pericolul reprezentat de radiaţii, numai când au început să se rărească savanţii care lucrau la bomba atomică, iar lansarea celor două bombe atomice în finalul celui de al doilea război mondial a pus capăt discuţiilor.