to the English version

ÎNAINTE DE A FACE ORICE ALTCEVA, CITIȚI CELE CE URMEAZĂ CU FOARTE MARE ATENŢIE.

 

<<capitol anterior; derulați caruselul cu imagini pentru acces la articol. capitolul următor;>>

 

Aici, în această pagină, se poate citi sau puteți să descărcați 45% din cartea electronică, în mod gratuit. Adică de la început până la sfârșitul capitolului 4. Această carte este disponibilă numai în format electronic. Cartea electronică este de vânzare și o puteți procura direct de la mine făcând o solicitare la adresa de email. Prețul acesta nu cuprinde nici o taxă sau comision și este în valoare de 11,00 EUR. Informaţia din această carte vă poate salva viaţa. Nu ignoraţi acest aspect. Credeţi că sunteţi imun? Acesta este doar biletul către redobândirea sănătăţii. Lucrurile sunt mult mai complicate şi pentru a vă putea apăra trebuie să fiţi instruiţi în acest domeniu specific. Dar, vă sfătuiesc să începeţi cu primul pas. Să vă informaţi.

Cartea electronică poate fi descărcată direct prin click pe butonul de cumpărare. După ce ați efectuat plata veți fi direcționați în pagina de descărcare. Acolo există un buton care se activează în momentul în care plata este confirmată. Dacă aveți probleme de orice fel vă rugăm să ne contactați. Adică, dacă ați fost direcționați în acea pagină și nu s-a activat butonul de descărcare, vă rugăm să ne contactați prin email și să ne comunicați codul tranzacție. În cel mai scurt timp posibil vă vom expedia fișierul PDF la adresa de Email. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cartea este tipărită oficial prin website-ul Smashwords "Baloane de săpun" şi are pentru varianta în limba română: ISBN: 9781311537225 , respectiv "Bubbles!?" şi pentru varianta în limba engleză: ISBN: 9781310537011 . Varianta în limba română o puteţi cumpăra aici, fără nici un fel de taxe sau comisioane.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Descarcă 45% din carte Cumpără cartea prin PayPal TEST

 

Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter